Integroituva QBank
QBankin integrointi CMS, SOME, ERP ja muihin järjestelmiin
Keskittämällä kaikki digitaaliset resurssisi voit hallinnoida niitä nopeammin ja paremmin sekä sitä kautta varmistaa tehokkaasti tuotetun yhtenäisen viestinnän. Integroimalla QBankin olemassa oleviin järjestelmiisi säästät runsaasti työtehtäviin kuluvaa aikaa sekä varmistat että aineistostasi on aina oikeat ja ajantasaiset versiot julkaistuna kaikkiin käyttämiisi viestintäkanaviin.


CMS-järjestelmien integrointi

Aineistonhallinnan integroinnilla CMS-järjestelmiin on monia etuja; QBankin vahvuuksia voidaan hyödyntää web-sisällönhallinnan työnkulussa kun järjestelmät tekevät saumatonta yhteistyötä. Järjestelmien integrointi säästää työtehtäviin kuluvaa aikaa, kun QBank huolehtii tarvittavista formaatti- ja kokomuutoksista. Kun eri järjestelmät työskentelevät saumattomasti, organisaatiosi visuaalinen identiteetti säilyy muuttumattomana.

Sisällönhallintajärjestelmiin on useita lisäosia, joiden avulla käyttäjällä on pääsy keskitettyyn kuva-arkistoon suoraan sivunmuokkausliittymässä. Samassa liitännäisessä voi myös rajata ja muokata alkuperäisten kuvien kokoa. Kuva-arkiston integrointi sisällönhallintajärjestelmään luo monia etuja, käyttäjät voivat esimerkiksi varmistua, että kuvasta käytetään oikeaa versiota oikealla tavalla samalla, kun kuvien julkaisuun käytettävä aika vähenee jopa 80 %. Myös palvelimen rasitus kevenee, jolloin sivustolla työskentely nopeutuu ja palvelimen ylikuormitusriski pienenee.

CMS-plugineita on olemassa mm. seuraaviin sisällönhallintajärjestelmiin: EPiServer, SharePoint 2010, MODx, Typo3, Drupal, WordPress, Sitecore ja Roxen. Mikäli et löydä käyttämääsi järjestelmää listalta, ota yhteyttä.

QBank CMS-plugins

Sosiaalisen median integrointi

QBankille on lukuisia plugineja, joiden avulla se on helppo integroida Facebookiin, YouTubeen ja Flickriin. Nämä integraatiot antavat käyttäjälle pääsyn alkuperäisiin kuviin, samoin kuin mahdollisuuden rajata ja muokata niiden kokoa samalla, kun he luovat sisältöä sosiaaliseen mediaan.

QBank varmistaa, että alkuperäinen tiedosto on linkitetty kanavaan, jossa sitä käytetään, jolloin aikaa ja vaivaa säästyy ja voit olla varma, että käytössä on oikea muoto ja sisältö. 

QBank SOME-plugins

Graafinen tuotanto sekä toimisto-ohjelmat

QBank-aineistonhallintajärjestelmää voidaan käyttää kuvamoduulina erilaisten ohjelmistojen työnkulussa. Olemme kehittäneet QBankin ohjelmointirajapintaan perustuen liitännäisiä, joiden avulla esim. InDesignin, Photoshopin tai MS Officen käyttäjillä on pääsy alkuperäisiin kuvatiedostoihin helposti ja nopeasti suoraan ohjelman sisältä. Esimerkiksi MS Office-plugin muuttaa alkuperäisestä QBankiin sijoitetusta kuvasta kuvamallin mukaisen tarkoituksenmukaisen kokoisen tiedoston, jotta asiakirjoista ei tule liian suuria sähköpostilähetyksiä ajatellen.

Online-Videoalusta Screen9:lle tehdyn pluginin avulla käyttäjä voi pitää kaikki kuva-, video- ja muut tiedostonsa QBankin keskitetyssä verkkoarkistossa. QBankiin tallennetut videot voidaan julkaista verkossa Screen9:n kautta sen monia työkaluja käyttäen.

QBank varmistaa, että alkuperäinen tiedosto on linkitetty kanavaan, jossa sitä käytetään, jolloin aikaa ja vaivaa säästyy ja voit olla varma, että käytössä on oikea muoto ja sisältö. 

QBank SOME-plugins

ERP-integroinnit

QBank- järjestelmään on saatavilla plugin-ratkaisuja useille toiminnanohjausjärjestelmille (esim. Maconomy). Digitaalisen aineistonhallintajärjestelmän ja toiminnanohjausjärjestelmän integroinnin etuna on, että tuotetieto yhdistetään automaattisesti viestintään.