Esimerkkejä QBank -käyttäjistä

Forsman & Bodenfors

Julkaistu 30.8.2016 ConnectingTalents
image

Forsman & Bodenforsin aloittaessa Ruotsissa vuonna 1986 se oli pieni ja riippumaton mainostoimisto visionaan maailmanluokan viestintä, tänään se on riippumattomuutensa säilyttäen noussut maailman mainostoimistojen parhaimmistoon. QBankin avulla F&B:lla on siisti ja yhtenäinen ratkaisu aineiston toimittamiseen niin asiakkaille kuin kumppaneillekin. Ammattimaisen alustan käyttäminen nostaa tuotteiden arvoa ja vahvistaa brändiä. Tämän seurauksena myös osa toimiston asiakkaista, kuten Statoil ja Thomas Cook, ovat siirtyneet käyttämään QBankia aineistopankkinaan ja helpottaakseen yhteistyötään F&B:n kanssa.

HAASTE

Mainostoimisto Forsman & Bodenfors toimitti lopputuotteensa asiakkailleen aiemmin FTP:n kautta ja etsi yksinkertaisempaa tapaa tehdä asia. Heille oli tärkeää rakentaa ratkaisu, johon toimiston asiakkailla on pääsy ja josta he voivat etsiä tiedostoja myös pidemmällä aikavälillä.

RATKAISU

Ratkaisu oli QBankiin pohjautuva frontend, joka toimii nyt F&B:n toimitusportaalina. Toimisto lataa materiaalit QBankiin ja varustaa tiedostot tarvittavilla tiedoilla ja metadatalla. Käyttöoikeuksien ansiosta aineistojen toimitus on turvallista, sillä asiakas kirjautuu sisään frontendiin nähdäkseen aineistot. Kaikista tiedostoista on nähtävissä esikatselut ja asiakas voi ladata ne eri formaateissa. Lisäksi oikean aineiston löytäminen on tehty helpoksi erilaisten älykkäiden hakufilttereiden avulla