Esimerkkejä QBank -käyttäjistä

COOP

Julkaistu 30.8.2016 ConnectingTalents Mediapankki
image

Coop on yksi Ruotsin johtavia päivittäistavarakauppoja ja sillä on liikkeitä ympäri maata. Coopin missiona on tarjota hyvää ruokaa hyvissä kaupoissa hyvään hintaan. Ketjulla on päivittäinen tarve jakaa myymälöille, toimistoille ja muille sidosryhmille aineistoa, kuten markkinointimateriaalia ja tuotekuvia.

HAASTE

Coop käytti vanhentunutta järjestelmää, joka ei pystynyt vastaamaan tuotettavan aineiston kasvavaan määrään. Tuotekuvia ja -tietoja ei saatu myymälöihin ajallaan ja materiaalin oikean ja tarkoituksenmukaisen käytön varmistus oli aikaa vievää.

RATKAISU

QBank loi uuden pohjan koko Coopin markkinointiviestinnälle. Käyttämällä QBankia kaiken markkinointi- ja muun aineiston keskiönä Coop voi ladata ja hallinnoida kaikkia tiedostojaan ja kontrolloida niiden jakelua. Samalla Coop voi määritellä tahot, joilla on pääsy mediaan ja varmistaa, että tiedostoista on aina saatavilla uusin versio. QBankin avulla Coop on tehostanut digitaalisten aineistojen hallintaansa sekä sisäisille että ulkoisille sidosryhmille, kun oikeita materiaaleja ja tietoja voidaan tarjota jopa sadoille käyttäjille. Lopputuloksena tuotteet päätyvät nopeammin myyntiin ja tiedostojen löytyminen helpottuu