Esimerkkejä QBank -käyttäjistä

Saltkråkan

30.8.2016 ConnectingTalents Mediapankki

Saltkråkan omistaa ja hallinnoi maailmankuulun ruotsalaisen Astrig Lindgrenin tuotosten tekijänoikeuksia. Hallinnointiin liittyvät kirjallisten tuotosten lisäksi kaikille tuttujen hahmojen kuvitusmateriaalit. Saltkråkan AB:n tehtävänä on vaalia tuotosten tavaramerkkejä sekä sitä kautta tarjota sekä lapsille että aikuisille parhaan mahdollisen kokemuksen Lindgrenin teosten parissa.

lue lisää...

Svenskt Näringsliv

30.8.2016 ConnectingTalents Intranet CMS

Svenskt Näringsliv toimii Ruotsissa yritysten edustajana, jonka pitkän aikavälin tavoitteena on nostaa Ruotsi maailman hyvinvoinnin kärkimaaksi. Organisaatio edustaa lähes 60 000 pientä, keskisuurta ja suurta yritystä, jotka ovat järjestäytyneet 49 jäseniä edustavaan kauppa- ja työnantajajärjestöön. Tässä QBank toimii ihanteellisesti sisäisenä mediapankkina työntekijöiden välillä. Käyttäjäoikeuksien avulla he voivat helposti säädellä, kenellä on pääsy kuhunkin aineistoon.

lue lisää...

COOP

30.8.2016 ConnectingTalents Mediapankki

Coop on yksi Ruotsin johtavia päivittäistavarakauppoja ja sillä on liikkeitä ympäri maata. Coopin missiona on tarjota hyvää ruokaa hyvissä kaupoissa hyvään hintaan. Ketjulla on päivittäinen tarve jakaa myymälöille, toimistoille ja muille sidosryhmille aineistoa, kuten markkinointimateriaalia ja tuotekuvia.

lue lisää...

Forsman & Bodenfors

30.8.2016 ConnectingTalents

Forsman & Bodenforsin aloittaessa Ruotsissa vuonna 1986 se oli pieni ja riippumaton mainostoimisto visionaan maailmanluokan viestintä, tänään se on riippumattomuutensa säilyttäen noussut maailman mainostoimistojen parhaimmistoon. QBankin avulla F&B:lla on siisti ja yhtenäinen ratkaisu aineiston toimittamiseen niin asiakkaille kuin kumppaneillekin. Ammattimaisen alustan käyttäminen nostaa tuotteiden arvoa ja vahvistaa brändiä. Tämän seurauksena myös osa toimiston asiakkaista, kuten Statoil ja Thomas Cook, ovat siirtyneet käyttämään QBankia aineistopankkinaan ja helpottaakseen yhteistyötään F&B:n kanssa.

lue lisää...

Stena

30.8.2016 ConnectingTalents Julkinen kuvapankki Mediapankki

Stena koostuu Stena AB:sta, Stena Sessan AB:sta ja Stena Metall AB:sta. Stena AB on kansainvälinen yhtiö, jonka päämaja on Göteburgissa. Yhtiö työllistää 19 000 henkilöä ympäri maailmaa. QBankin avulla yhtiö varmistaa aineiston tehokkaan hallinnan eri puolilla maailmaa sekä tekee julkaisusta ja jakelusta helppoa.

lue lisää...

Ericsson

30.8.2016 ConnectingTalents Intranet

Ericsson kuuluu maailman johtaviin yrityksiin nopeasti kehittyvän viestintäteknologian kentällä ja he tarjoavat laitteistoja, ohjelmistoja ja palveluja, jotka mahdollistavat muutokset sujuvasti.

lue lisää...

China Euro Vehicle Technology (CEVT)

30.8.2016 ConnectingTalents Intranet

CEVT on Volvo Carsin ja Geely auton tulevaisuuden ajoneuvojen kehityskeskus. CEVT on Geely Auton tytäryhtiö, joka on perustamisestaan lähtien vuonna 2013 kasvanut jatkuvasti ja työllistää tänä päivänä 1400 henkilöä.

lue lisää...

Absolut Vodka

8.1.2015 ConnectingTalents Julkinen kuvapankki Mediapankki

Vuodesta 1879 lähtien tuotettu Absolut Vodka on maailman neljänneksi suurin viinatuotemerkki. Absolutin uusi globaali mediapankki toteutettiin QBankin avulla.

lue lisää...

Tukholman kuvapankki - Stockholm Business Region

10.12.2013 ConnectingTalents Julkinen kuvapankki

Stockholm Media Bank on Tukholman talouselämän ja turismin markkinointiin keskittynyt Tukholman kuva- ja videopankki. Sivustoa hallinnoi Tukholman kaupungin omistama Stockholm Business Region.

lue lisää...

Turvallisuus- ja kemikaalivirasto

3.12.2013 ConnectingTalents Extranet

Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes) on työ- ja elinkeinoministeriön hallinnonalalla toimiva virasto. Sen tehtävänä on valvoa ja edistää teknistä turvallisuutta ja vaatimustenmukaisuutta sekä kuluttaja- ja kemikaaliturvallisuutta Suomessa.

lue lisää...